Rólunk

Rólunk

Cégünk (cégcsoportjaink) immáron húsz éve foglalkozik babkávé kis és nagykereskedelmével, kávé pörköléssel, kávéfőző automaták üzemeltetésével és szervizeléssel.
Cégünk a magyarországi kávézási szokások kialakításában elsők között járt.
A hosszú évek alatt minden munkafázist profi szintre, színvonalra fejlesztettünk. Cégünknek több ezer elégedett ügyfele van országszerte, ha ön is közéjük akar tartozni forduljon bizalommal felénk.

A tatai székhelyű Izlandi Lovas Kávéfutár Kft. 17 hektáron várja ló, és kávészerető partnereit. Azzal, hogy megtisztelt bennünket és a Saját König szemes kávét és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásunkat választotta, saját magánnak, illetve vendégeinek, ez által az Izlandi Lovas klub tagjává vált, jogosult a tagsággal járó különleges kedvezményekre.

Mit kell tudnia a Sjáli König szemes kávéról?

Kávé típusa: Arabica és Robusta kávé keveréke, savtartalma alacsony, íze lágyan édes, a szájpadláson kellemes érzést előidéző kávézamattal.

Pörkölési szintje közepes ( más néven Amerikai-City pörkölés )

Zamatok keverése:

A Sjáli König szemes kávéban a híres Riói zamatot probáltuk előállítani, egy jó fajta Brasil Santos kávéfajtához, -mely az italt meglágyítja-, egy koffeinben gazdag Robustát kevertünk úgy, hogy lágy keverék alakuljon ki belőle.

Bemutatkozó videó

Videó

createdby:SeriousWorks